Sunnmørskatten

Hva er Sunnmørskatten?

Sunnmørskatten ble stiftet i 1984 og er en av ca. 30 katteklubber i Norge som er tilsluttet Norske Rasekatters Riksforbund, NRR. Via NRR er vi medlem i det verdensomspennende forbundet FIFé.


Sunnmørskatten er en klubb for absolutt alle katteglade mennesker. Du er like velkommen uansett om du er huskatteier, rasekattentusiast eller katte-elsker uten egen katt. Sunnmørskattens styre og de fleste medlemmene holder til på og rundt Sunnmøre, men medlemmer fra hele Norge er hjertelig velkomne.


Som medlem av Sunnmørskatten kan du bli med og jobbe for å fremme katters velferd og for å øke kattens status i samfunnet. Du kan få være del av et sosialt nettverk av likesinnede katte-elskere hvor erfaringer og gode råd kan deles. Sunnmørskatten prøver å arrangere medlemsmøter og sosiale treff med jevne mellomrom. Alle Sunnmørskattens hovedmedlemmer mottar også årlig 4 utgaver av magasinet "Aristokatt".


Årets store begivenhet i klubben er den internasjonale utstillingen som vi arrangerer en helg hver høst. Sunnmørskattens utstilling pleier å være en stor suksess både for klubbmedlemmer, utstillere og publikum. Mye av denne suksessen kan tilskrives våre dyktige og arbeidsvillige medlemmer som stiller opp med alt fra opp- og nedrigging, kakebaking, cafédrift, lotterigevinster og salg av inngangsbilletter.


Sunnmørskattens styre består av 9 medlemmer med ulike verv. Disse er valgt av klubbens medlemmer.

For liste over styret: se her.